Het Gardena sprinklersystem

Het Gardena sprinkler systeem is een complete serie verzonken sproeiers, onderdelen en startsets. Perfect als u geen zin hebt om uw gazon met de hand te besproeien of als u als u gewoon meer van uw vrije tijd wilt genieten.

Of het nu gaat om grote of kleine oppervlakken, Gardena heeft de ideale sproeier, pop-up en druppelaars voor iedere tuin en ieder gazon.

Ga naar onze Webshop

Automatische en tijdbesparende bewatering

De Gardena smart irrigation control zorgt voor een betrouwbare en comfortabele besproeiing van de gehele tuin. Maximaal 6 beregeningsventielen van 24 V kunnen worden aangesloten, hetgeen betekent dat 6 verschillende zones in de tuin afzonderlijk besproeid kunnen worden.

Bestuurbaar via app

Met de gratis Gardena smart App voor iOS, Android en Web behoudt u altijd de controle over uw tuin, waar u ook bent. Gardena smart irrigation control kan worden gestuurd via de smart App. Voor elke besproeiingszone is een eigen besproeiingsprogramma beschikbaar. De besproeiingsdagen en -cycli kunnen afzonderlijk geselecteerd worden en de besproeiingsduur kan flexibel worden aangepast.

Kijk in onze webshop voor alle Gardena artikelen.

Hierin vindt u onder andere gardena koppelingen, slang, haspels, sproeiers en smart oplossingen.

Ga naar onze Webshop

Laat uw vol automatische beregenings syteem aanleggen en berekenen door R2 Groentechniek.

Hoe gaan wij te werk?

  • Wij komen vrijblijvend langs bij u in de tuin om uw wensen op te nemen.
  • Samen maken wij met u een plan. Denk hierbij bijv. aan sprinkler sets , drupperlaars, micro dipping, vol automatisch met app of juist manueel.
  • Wij maken voor u een beregeningsplan met tuinschets.
  • Aan de hand van dit plan maken wij voor u een prijs.
  • Na akkoord maken wij uw set compleet en komen wij dit volledig voor u aanleggen.

Eventueel is het mogelijk om zelf mee te helpen met de aanleg. Hierdoor zal de aanleg prijs een stuk gunstiger uitpakken.