Contact

Heeft u interesse of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op via onderstaande knoppen.

info@r2groentechniek.nl0113-212820

Beschrijving

De Snapper NXT2346 zitmaaier maait een goed verzorgd pad van 110 cm dankzij het gestempelde maaidek met 3 messen dat een superefficiënte luchtstroom biedt. Met deze gazontractor kunt u mulchen, opvangen of zijwaarts uitwerpen, en het maaidek elektronisch omhoog brengen om de maaihoogte in te stellen tussen 1,5 en 10 cm. De NXT2346 heeft zelfs een digitaal dashboard dat u alle belangrijke gegevens geeft, zoals het brandstofpeil, onderhoudsherinneringen, accuspanning, dekhoogte, urenteller en tijd (klok).

  • Digitaal dashboard en display:Het digitale dashboard toont alle informatie die u wilt controleren en volgen terwijl u uw maaier bedient. Controleer het brandstofpeil, de urenteller, de accuspanning en de hoogte van het dek. Het heeft ook onderhoudsindicatoren die u laten weten wanneer het tijd is om het luchtfilter een onderhoudsbeurt te geven, de olie te verversen en uw messen te slijpen.
  • Koele, comfortabele stoel:Gemaakt van ademend polyurethaangaas en ondersteund door het polyurethaanframe en stalen beugels die trillingen absorberen, kan de machinist koel en comfortabel blijven.
  • Elektrische startknop:Spring erop en druk op een knop! Zo eenvoudig is starten.

Wat kunt u verwachten bij onze tweedehands machines?

Bij onze tweedehands machines wordt de machine nagekeken en worden de messen geslepen, zodat er een volledige onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd. Hierdoor kunt u direct aan de slag.
Er gelden geen garanties op tweedehands machines