DEMO GOUPIL G4 100% elektrische werkauto

Verkocht.

Deze Demo auto mag weg! sla je slag en pak je voordeel. Normaal € 27.135,00

R2 Groentechniek verzorgd uw mobiliteitsoplossing op maat.
Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, reparatie en onderhoud van 100% Elektrische voertuigen.

Als gemeente/ industrie/ bezorgdienst/ overheid moet u uw kosten goed kunnen verantwoorden. Uw omgeving vraagt immers van u dat u verantwoord werkt (gemeente:  omgaat met gemeenschapsgeld.) Ook daarin komen wij u tegemoet. Om te beginnen heeft u met een elektrisch voertuig geen andere kosten dan elektriciteit: u betaalt slecht 2 à 3 euro voor een volle lading. Na de werkdag laadt u de elektrowagen gewoon op via het stopcontact (230V). Daarnaast betaalt u geen motorrijtuigenbelasting en geen bpm. U bent zogezegd ‘dubbel duurzaam’: u verbetert uw financiële rendement( gemeente:  én de leefbaarheid in uw gemeente.)

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op via onderstaande knoppen.

info@r2groentechniek.nl0113-212820

Specificaties

INNOVATIEF

De nieuwe norm voor compacte elektrische bedrijfsvoertuigen.

De Goupil G4 is uitgerust met de kenmerken waardoor de G3 en E-Worker zo succesvol waren ( afmeting, robuustheid en ergonomie ) en biedt u de hoogste comfort en prestaties. Alle componenten van het voertuig zijn volledig her-ontworpen tot een kwaliteitsniveau welke de normen in de markt overtreft.
Het stalen chassis biedt bescherming tegen vervorming en ongeëvenaarde modulariteit, het onderstel zorgt voor COMFORT en een perfecte STABILITEIT zelfs bij maximale belasting; stuurinrichting en remsysteem zijn ook opnieuw ontworpen voor een directe en soepele reactie op het commando van de bestuurder.
De Goupil G4 biedt een unieke rijervaring voor een bedrijfsvoertuig in deze klasse.

VEELZIJDIG
Geschikt voor alle bedrijfsactiviteiten.

Zoals alle modellen die Goupil zo succesvol maken, is ook de G4 uitgerust met het modulaire chassis concept en biedt ongekende veelzijdigheid.
De G4 kan aangepast worden aan uw business en biedt aangepaste apparatuur voor het ophalen van huihoudelijke of organisch afval, onderhoud van parken en tuinen, gebouwen onderhoud, bezorgdienst, etc. Met een laadvermogen varierend tot wel 1200 kg en een autonomie tot 135 km, voldoet de G4 aan de eisen van de meest veeleisende toepassingen.

DE CABINE

De 1.2m brede nieuwe cabine biedt unieke ruimte en zichtbaarheid voor een bedrijfsvoertuig van de klasse en de besturingspositie is zo ontworpen dat de bestuurder optimaal zicht heeft. Verlichte knoppen eenvoudig binnen handbereik. Het LCD-scherm biedt een uitstekend visueel comfort en directe controle over de belangrijkste data van het voertuig. De G4 cabine biedt ook extra opslagruimte tussen de stoelen en achter de rugleuningen.

 • Laadvermogen 1200 kg
 • Max 50 km/h
 • Slechts 120 cm breed
 • Actieradius: 55 km
 • Geschikt voor veel stop-starts
 • Vol tractie accupakket
 • Toegestaan op openbare weg
 • Economisch: 2,00 euro voor volledige acculading.
 • Veiligheid:  Gordel, attentiesignaal voor voetgangers, snelheidsbegrenzer.
 • Comfortabel: Cabine uitgerust met alle benodigde comfort.
 • Bouwjaar: 2019
 • km-stand: 100 km +/-