Handgereedschap

Bij R2 Groentechniek kunt u terecht voor al uw handgereedschappen. Wij hebben professioneel tuingereedschap in de bekende sterke merken. Een compleet assortiment bestemd voor vakmensen die werkzaam zijn in diverse sectoren, zoals de hovenierssector, grond- , weg- en waterbouw, tuinders, stratenmakers en agrariërs, maar zeker ook voor de particuliere tuinliefhebber.

Wist u dat wij ook gereedschappen hebben voor de fruittelers? met de merken Stihl en Felco hebben wij de juiste knipgereedschappen in huis. Bij R2 groentechniek bent u aan het juiste adres voor uw handgereedschap.

Ga naar onze Webshop

Groot assortiment handgereedschappen

Wij leveren het meest complete aanbod kwaliteit gereedschap zoals diverse snoeigereedschap, schoppen, harken, bezems, Atlas stelen en andere merk gereedschappen voor de vakman.

Met merken als de Wit, felco en Fiskars bent u verzekerd van professioneel en kwalitatief goed tuingereedschap.
Wij kunnen ons voorstellen dat u na het zien van ons assortiment niet goed weet welk type schop of schoffel het beste bij u past!
Bij R2 Groentechniek is dit geen enkel probleem, onze verkoper helpt en adviseert u graag.

Handgereedschappen kopen?

Voor schoppen, bezems, stelen, harken etc. bent u bij ons aan het juiste adres.
kom langs in de winkel en bekijk ons assortiment handgereedschappen.

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat o.a. ook uit zitmaaiers, robotmaaiers, heggenscharen, tractoren, bladblazer, grasmaaiers, stofzuigers en kettingzagen.