Heggenscharen

Met een heggenschaar, ook wel haagschaar of vroeger heggeschaar genoemd, snoei je eenvoudig en snel je heg. Het makkelijkst en snelst gaat dit met een motorische haagschaar. Een elektrische heggenschaar is geschikt voor de kleine tot middelgrote heg, net als een accu heggenschaar die ook nog eens draadloos is. Voor het grove werk zijn er benzine heggenscharen.

R2 Groentechniek is uw specialist en dealer voor heggenscharen en heggensnoeiers. Ons assortiment bestaat o.a uit de merken Stihl en Stiga.
Speciaal voor u hebben wij 3 product specialisten die u alles kunnen vertellen over deze producten.

Ga naar onze Webshop

Accu heggenschaar

Voor de veeleisende tuineigenaars en professionals, die graag stil en zonder kabel werken, biedt Stihl accu heggenscharen aan met een krachtige lithium-ion-accu in de 36-V-klasse.
Deze zijn eenvoudig te bedienen en stoten geen storende uitlaatgassen uit. Dankzij het hoge aantal slagen, en de speciaal geslepen messen, leveren de krachtige accu heggenscharen van het Stihl pro accusysteem uitstekende snoeiprestaties, en zijn ze geschikt voor professioneel gebruik.
De accu heggenschaar van het Stihl compact accusysteem werd speciaal ontwikkeld voor de veeleisende particuliere gebruiker, en laat zich moeiteloos bedienen.
Door het lage gewicht wordt het werken met deze heggenschaar verrassend licht. Voor hobbytuiniers is er de praktische hsa 45 met geïntegreerde accu van 18 V.

Benzine heggenschaar

De krachtige Stihl & Stiga benzine heggenscharen zijn de ideale helpers op grote
oppervlakken, en in het park- en landschapsonderhoud.
De snoerloze machines garanderen een onbeperkte bewegingsvrijheid
en zijn door hun hoge vermogen uitermate geschikt voor het snoeien van volle hagen.

Elektrische heggenschaar

De Stihl & Stiga elektrische heggenscharen overtuigen door een exacte snede, optimale messengeometrie en een rustige, krachtige loop. De uitgebalanceerde gewichtsverdeling garandeert een goede hanteerbaarheid.
De lichte modellen zijn optimaal geschikt voor het trimmen van twijgen en dunne takken.
Met het krachtige topmodel Stihl hse 81 kunt u ook dik vertakte heggen bewerken.

Heggenschaar kopen? Bij R2 Groentechniek heeft u keuze uit een ruim assortiment.

Een heggenschaar koopt u natuurlijk bij R2 Groentechniek uit Zeeland.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop, onderhoud en reparatie van heggenscharen, kunnen wij u als geen ander adviseren welk product het beste bij u past.

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat onder andere ook uit grasmaaiers, zitmaaiers en bosmaaiers, bladblazers en kettingzagen.

Onderhoud & Reparatie

Bij R2 Groentechniek bent u aan het juiste adres voor al het onderhoud en reparatie aan uw tuinmachines en gereedschappen.

In onze goed ingerichte werkplaats kunnen wij uw heggenschaar tip top in orde houden.

Ga naar onze Webshop