loopmaaiers

R2 Groentechniek is dealer van o.a. Stihl en Stiga  voor heel Zeeland.

Stihl loopmaaiers zijn uitstekende opvangmachines met een hoge zuigkracht. Heeft u (kleine) kinderen of huisdieren dan kunt u het beste kiezen voor een Viking loopmaaier met opvang.

Stiga loopmaaiers zijn degelijke machines en hebben opvang en mulch machines in hun assortiment. Wilt u een degelijke machine voor een leuke prijs? Dan is de Stiga misschien wel iets voor u

ga naar onze webshop

Benzine loopmaaiers.

Een benzine grasmaaier is krachtig en heeft een groot vermogen. Daarmee zijn benzine grasmaaiers, ook wel motormaaiers genoemd, uitstekend geschikt voor grote gazons. Het voordeel van deze grasmaaier is dat hij snoerloos werkt en je relatief gemakkelijk hoog gras maait. Een benzine maaier met mulch functie zorgt voor een natuurlijke bemesting, maar je kunt het gras ook opvangen in de opvangbak. Dit type maaier vergt wel meer onderhoud en is minder milieuvriendelijk door de uitlaatgassen.

Benzine grasmaaiers koopt u natuurlijk bij R2 Groentechniek.

Bestel je benzine grasmaaier online op onze webshop

Accu loopmaaier.

Het grote voordeel van een accu grasmaaier is de bewegingsvrijheid. Wanneer je kiest voor een accumaaier heb je geen gedoe met verlengsnoeren. De werking van een grasmaaier op accu is verder hetzelfde als bij de elektrische grasmaaier. Het is dus eigenlijk een elektrische grasmaaier met accu. R2 Groentechniek heeft o.a. Stihl en Stiga accu grasmaaiers in het assortiment.

Laat u adviseren door onze verkoop specialisten.

bestel je accu grasmaaier online op onze webshop

Elektrische loopmaaier.

Een elektrische grasmaaier is de meest gangbare grasmaaier. Elektrisch maaien is namelijk minder inspannend dan met de hand en goedkoper en milieuvriendelijker dan een machine met benzinemotor. Een elektrische grasmachine is geschikt voor de meeste gazons en biedt een breed scala aan functies die de elektrische maaier voor de liefhebber nog geavanceerder maakt.

bestel je elektrische grasmaaier op onze webshop

Op zoek naar een grasmaaier? koop uw grasmaaier bij R2 Groentechniek.

Door onze jarenlange ervaring met de verkoop, onderhoud en reparatie van grasmaaiers kunnen wij u in onze showroom of online uitstekend adviseren.

assortiment

Wist je dat wij o.a. ook kettingzagen, heggenscharen, bosmaaiers, robotmaaier en beregenings- producten hebben?

Een grasmaaier koopt u bij R2 Groentechniek uit Zeeland.