Gebruikte Stihl HSA 86

€ 150,-

Nette gebruikte Stihl Hsa 86 accu heggenschaar met 62 cm blad.

Deze STIHL HSA 86 accu heggenschaar blinkt uit in vermogen en efficiëntie, waardoor je jouw haag gemakkelijk kunt snoeien en vormgeven. Met zijn lage gewicht en het constante aantal slagen, zelfs bij het terugsnoeien, is het een ideale tool voor het onderhouden van jouw tuin. Een haag kan jouw woning mooi afbakenen, voor schaduw zorgen en de tuin een groen uitzicht geven. Om te voorkomen dat je haag te breed wordt, is het beste om deze twee keer per jaar te onderhouden met behulp van een heggenschaar. De tandafstand van deze heggenschaar is 33 mm en aan beide zijden zijn de messen geslepen voor een optimale afsnijding.

De STIHL HSA 86 accu heggenschaar is de middelste van zijn serie en geschikt voor verschillende snoeiwerkzaamheden. Standaard is deze accu heggenschaar voorzien van een opgeschroefde snij- en zwaardbeschermer om de punt van de heggenscharen te beschermen tegen slijtage bij werkzaamheden in de buurt van de grond of muren. Om het mes veilig te vervoeren en te beschermen is de accumachine voorzien van een mesbescherming.

De machine is eenvoudig te bedienen door het gelijktijdig indrukken van de knoppen op de multifunctionele handgreep en het handgreepframe. De snelheid kan eenvoudig worden geregeld met de handgreep, waardoor je optimaal en precies kunt snoeien. De handgrepen zijn ideaal voor zowel links- als rechtshandigen.

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op via onderstaande knoppen.

info@r2groentechniek.nl0113-212820

Specificaties

Bouwjaar 2017
Bladlengte 62 cm
Totale lengte 115 cm
Gewicht 3,3 kg
Motor STIHL AP accusysteem
Vermogen Lithium 36 V
Cilinderinhoud
Geluidsdrukniveau 83 dB(A)
Trillingsniveau links/rechts 3,7/2,3 m/s²
Aantal slagen 3.000 per min
Tandafstand 33 mm