Versnipperaar / hakselaar

Een hakselaar is een geweldig hulpmiddel bij het opruimen van je tuinafval. Door je tuinafval te versnipperen is het makkelijk om het af te voeren of te verwerken tot compost. Hakselaars zijn meestal elektrisch of benzine aangedreven. Welke hakselaar het best bij jou past hangt af van wat je gaat versnipperen. Voor jong hout en onkruid is een model met wat minder vermogen voldoende. Wil je takken van bomen hakselen, dan kan je beter een hakselaar met meer vermogen of een benzinehakselaar kiezen.

Ga naar onze Webshop

Eliet versnipperaar

Eliet staat bekent om hun compacte en krachtige versnipperaars. Door het Eliet hakbijl techniek versnipperen deze versnipperaars het groenafval zeer efficiënt en eenvoudig. Het ontwerp dat uniek is zorgt ervoor dat de takken en bijbehorend groen op een ergonomische wijze naar binnen worden getrokken, waarna de houtsnippers op krachtige wijze naar buiten worden geblazen. De Eliet tuinhakselaars en versnipperaars zijn zeer compact en hebben een zeer groot vermogen. Door de compacte afmetingen kunnen deze machine door elke deuropening.

Eliet-hakselaars

Stihl versnipperaar of tuinhakselaars

De krachtige tuinhakselaars en versnipperaars van Stihl verwerken al het organisch
afval van je tuin zoals takken, gemaaid gras en planten resten. Dit verkleint niet alleen
het volume van het tuinafval maar het haksel materiaal is bovendien uiterst geschikt om
te gebruiken om als bodembedekker, compost of meststof. Een hakselaar gebruiken is
daarom duurzaam en voordelig. Welke hakselaar je best kiest hangt onder andere af van
je voorkeur van het soort aandrijving en de verhouding hard en zacht materiaal dat je
wenst te hakselen.

Forst versnipperaars

Sterker dan Sterk

Met de Forst versnipperaar haal je een van de krachtigste houtversnipperaars in huis.

Forst heeft momenteel twee basis hakselaars, de 15 en 20 cm die je in verschillende uitvoeringen terugvindt. Zo zijn er kardan aangedreven machines, benzine en dieselmachines op aanhangwagen of op rupsenstel. De rupsenhakselaars zijn zo gebouwd dat bv. de TR6 maar 80 cm breed is en daardoor door elke tuinpoort past. De 20 cm machine heeft twee uitvoeringen: de TR8 en de XR8. DE XR8 kan elke rups afzonderlijk breder en hoger zetten waardoor hij ook op hellingen makkelijk kan rijden of stilstaan tijdens het werken.

Bestel je forst op onze webshop

Versnipperaar of hakselaar kopen?

Versnipperaar of hakselaar kopen doet u bij R2 Groentechniek uit Zeeland.

Door ons deskundige advies heeft u straks de juiste versnipperaar / hakselaar die bij u en uw tuin past.
Wij hebben jarenlange ervaring in het onderhouden, repareren van versnipperaars en hakselaar.
Ook voor verkoop bent u bij ons aan het juiste adres!

Ons assortiment

Bent u op zoek naar andere producten? Ons assortiment bestaat o.a. ook uit grasmaaiers, zitmaaiers en bosmaaiers, verticuteer machines.
Alle artikelen zijn beschikbaar in diverse bekende merken. Kijk op onze webshop of kom langs in onze showroom, wij adviseren u graag.