Ook voor Iseki compact tractoren kunt u terecht bij R2 Groentechniek!

Iseki compact tractoren staan naast het hoge kwaliteitsniveau en grote betrouwbaarheid, steevast bovenaan als het gaat om technologische innovatie. Onder andere de Iseki TXGS 24, TLE 3400 en de TM 3217 zijn te bekijken in onze showroom.

Iseki TXGS 24 is een complete trekker die is voorzien van alle ergonomische gemakken. Zo is de tractor voorzien van een verstelbaar stuur, cruise controle, een groot vlak bestuurdersplatform en hydraulische ventielen. Bovendien heeft de TXGS 24 een hefinrichting met een hefvermogen van 550 kg.

Met een krachtige 40 pk 3 cilinder dieselmotor heeft de Iseki TLE 4300 een zeer hoog vermogen voor een compact tractor. Daarbij heeft deze trekker een hydrostatische rijaandrijving die ervoor zorgt dat u eenvoudig van rijrichting kunt veranderen en de rijsnelheid kunt regelen zonder koppeling. De TLE 3400 is een Premium Eco compact tractor en uitstekend geschikt voor de zwaardere klussen.

De Iseki TM 3217 heeft een hydrostatische aandrijving met drie groepen en een maximale snelheid van 23,2 km/uur. Dankzij de solide constructie van de transmissie en de achteras zijn grote belastingen mogelijk. De TM 3217 is uit te rusten met verschillende toebehoren, zoals een tussenasmaaier of een cabine.

Kom gerust langs in onze showroom voor meer informatie over alle Iseki compact tractoren.