Aangepast corona-beleid – R2 Groentechniek

In verband met de aangescherpte adviezen en maatregelen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de overheid, hebben wij onze showroom moeten sluiten. Wij willen u als klant graag duidelijkheid geven over wat u van ons kunt verwachten.

 

Winkel en showroom gesloten, werkplaats geopend

Vanaf heden zal onze showroom tot en met 19 januari 2021 gesloten zijn. Onze werkplaats blijft gewoon geopend. U kunt uw machines dus gewoon ophalen of langsbrengen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Wij willen u vragen van tevoren contact op te nemen met ons, door te bellen naar 0113 – 212 820 of een whatsapp-bericht te sturen naar +31622466095.

 

Bestellen en afhalen

Het is tevens mogelijk om nieuwe machines of onderdelen af te halen. Machines en onderdelen kunnen eenvoudig worden besteld door te bellen naar 0113 – 212 820, een e-mail te sturen naar magazijn@r2groentechniek.nl of via onze webshop: www.detuinmachineshop.nl.

 

Afspraak maken

Wilt u langskomen om een product op te halen of af te leveren? Neem hiervoor dan altijd eerst contact op met ons. U kunt ons bereiken via 0113 – 212 820. Op deze manier kunnen wij overbodige druktes vermijden en kunnen wij uw bestelling voor u klaarzetten.

Het afhalen en brengen van machines is mogelijk tijdens onze reguliere openingstijden.

Wel is het mogelijk om uw machines langs te brengen of af te halen. Op deze manier kunt u toch uw benodigde onderdelen machines afhalen of uw machine langsbrengen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Onze werkplaats blijft gewoon geopend.

 

Langere wachttijden

We proberen u de service te leveren die u van ons gewend bent. Echter willen wij u wel vragen rekening te houden met langere telefonische wachttijden en langere reactietijden op e-mails en whatsapp-berichten. Mocht u tegen zaken aanlopen, dan horen wij dat graag!

Wij willen u bij voorbaat danken voor uw geduld en begrip en wensen u veel gezondheid toe. Wij hopen u snel weer in onze winkel te kunnen ontvangen!