Een tuinmachine op accu kent vele voordelen. Ze zijn milieuvriendelijk, stil en tot wel 40% lichter dan benzinevarianten. Daarnaast zijn ze compact en volledig draadloos, waardoor mobiel en ergonomisch werken je wel heel gemakkelijk wordt gemaakt. Met een opgeladen accu kun je direct aan de slag.

Helaas gaat de accu ook een keer leeg en vaak is dat net op het verkeerde moment. Er is bijvoorbeeld geen oplaadpunt in de buurt of je bent eigenlijk nog niet klaar met je klus. Dan biedt de Zeliox mobiele stroomvoorziening een hele goed uitkomst!

Met een Zeliox mobiele stroomvoorziening kun je de accu op ieder moment en waar je maar wilt opladen. Zo heb je nooit meer zorgen over stroom. De Zeliox is een accu aangedreven mobiele stroomomvormer, speciaal voor het gebruik in voertuigen. Plaats hem bijvoorbeeld in je bedrijfswagen zodat je onderweg je accu’s kunt opladen.

In de praktijk wordt de Zeliox mobiele stroomvoorziening gebruikt als vervanger van een aggregaat. Deze mobiele stroomvoorziening is een milieuvriendelijke variant. Het is namelijk een schone energiebron zonder schadelijke uitlaatgassen. Daarnaast maakt een aggregaat vaak veel lawaai, terwijl de Zeliox geen enkel geluid maakt. Geluidsoverlast is dus verleden tijd!

De Zeliox laad zich automatisch op wanneer je onderweg bent met je bedrijfswagen. Daarnaast kan hij ook gewoon worden aangesloten op een standaard netstroomaansluiting.

Zeliox Compact

De Zeliox Compact is de lichtste mobiele stroomtoepassing die naadloos past in elke bestaande of nieuwe bedrijfswagen, schaftkeet of container. De Compact is ideaal voor de kleine stroomgebruikers zoals gereedschapsaccu’s, licht gereedschap en laptops.

Zeliox Custom

De Zeliox Custom geeft je flexibele power. Gebruikers kunnen de stroomvoorziening van de Custom namelijk zelf samenstellen. Deze mobiele stroomvoorziening kan zowel de lichte als intensieve klussen aan. Het is een schone en stille oplossing voor iedereen die stroom op locatie wilt.

Zeliox Plus

De Zelios Plus is ideaal voor het zware werk. Hij beschikt over het zwaarste accupack en heeft het hoogste piekvermogen van alle uitvoeringen. Daardoor is hij geschikt voor de zwaarste gereedschappen. De Zelios Plus is verkozen tot krachtigste stroomvoorziening wereldwijd!