AUTOMATISCHE
BEREGENINGS SYSTEMEN

Het Gardena sprinklersystem

Het GARDENA Sprinklersystem is een complete serie verzonken sproeiers, onderdelen en startsets. Perfect als u geen zin hebt om uw gazon met de hand te besproeien of als u gewoon meer vrije tijd wilt.

Of het nu gaat om grote of kleine oppervlakken, GARDENA biedt de ideale sproeier, pop-up en druppelaars voor iedere tuin en ieder gazon.

Automatische en tijdbesparende bewatering

De GARDENA smart Irrigation Control zorgt voor een betrouwbare en comfortabele besproeiing van de gehele tuin. Maximaal 6 beregeningsventielen van 24 V kunnen worden aangesloten, hetgeen betekent dat 6 verschillende zones in de tuin afzonderlijk besproeid kunnen worden.

Bestuurbaar via app

Met de gratis GARDENA smart App voor iOS, Android en Web behoudt u altijd de controle over uw tuin, waar u ook bent. GARDENA smart Irrigation Control kan worden gestuurd via de smart App. Voor elke besproeiingszone is een eigen besproeiingsprogramma beschikbaar. De besproeiingsdagen en -cycli kunnen afzonderlijk geselecteerd worden en de besproeiingsduur kan flexibel worden aangepast.

 

LET OP! prijzen zijn incl. 21% BTW.

GARDENA_BEREGENINGS_BEWATERING_BESPROEIING_R2GROENTECHNIEK_SMART_SYSTEEM

GARDENA SPRINKLERSYSTEEM

 

 

 

Laat uw vol automatische beregenings syteem aanleggen en berekenen door R2 Groentechniek.

Hoe gaan wij te werk?

  • Wij komen vrijblijvend langs bij u in de tuin om uw wensen op te nemen.
  • Samen maken wij met u een plan. Denk hierbij bijv. aan sprinkler sets , drupperlaars, micro dipping, vol automatisch met app of juist manueel.
  • Wij maken voor u een beregeningsplan met tuinschets.
  • Aan de hand van dit plan maken wij voor u een prijs.
  • Na akkoord maken wij uw set compleet en komen wij dit volledig voor u aanleggen.

Eventueel is het mogelijk om zelf mee te helpen met de aanleg. hierdoor zal de aanleg prijs een stuk gunstiger uitpakken.

Doe het zelf set:

GARDENA complete set met verzonken zwenksproeier OS 140 ( 140 m2 )

Complete set voor vierkante en rechthoekige gazons

De complete set bevat de benodigde componenten voor de eenvoudige installatie van een compact besproeiingsysteem voor vierkante en rechthoekige gazons tot 140 m². De verzonken sproeier wordt ondergronds geïnstalleerd, komt omhoog als het het water stroomt en verdwijnt nagenoeg onzichtbaar in het gazon nadat hij zijn werk heeft gedaan. Dankzij een ontwateringsventiel in de leiding is het systeem vorstbestendig en kan dus blijven zitten in de tuin. Vierkante, rechthoekige, maar ook zeer smalle gazons van 2 tot 140 m² kunnen eenvoudig en comfortabel worden besproeid. De sproeibreedte is instelbaar tussen de 1 en 9,5 m en de reikwijdte van 2 tot 15 meter. De waterdoorvoer is traploos regelbaar. Dankzij de variabele instelmogelijkheden, kunnen zelfs de kleinste hoekjes en smalle stroken in detuin besproeid worden. 16 flexibele precisie sproeimondjes zorgen voor een gelijkmatige waterverdeling en een fijnmazig vuilfilter zorgt voor een betrouwbare werking. De GARDENA verzonken zwenksproeier OS 140 heeft een 3/4 “binnendraad en kan op één leiding gecombineerd worden met de GARDENA verzonken turbinesproeiers T 100, T 200 of T 380. Een uitbreiding van het systeem kan gepland worden met de online planner op www.gardena.nl.

Inhoud van de complete set:

1 x Prof-System aansluitset,
2 m Classic slang 19 mm (3/4 “),
1 x aansluitdoos,
20 m aanvoerbuis 25 mm,
1 x verbindingsstuk 25 mm x 3/4″ binnendraad,
1 x T-stuk 25 mm x 3/4″ binnendraad,
1 x ontwateringsventiel,
1 x L-stuk 25 mm x 3/4″ buitendraad,
1 x verzonken zwenksproeier OS 140.

Doe het zelf set:

Complete set met verzonken multi-instelbare sproeier AquaContour automatic ( 350 m2 )

Complete set voor gazonbesproeiing die zich aan uw tuin aanpast.

Uw tuin is niet vierkant of rond en u wilt de tuin toch zonder al te veel moeite besproeien? De revolutie op de markt voor verzonken sproeiers is nu verkrijgbaar als complete, kant-en-klare set: De GARDENA Verzonken multi-instelbare sproeier AquaContour automatic besproeit langdurig, bespaart water en dekt de geprogrammeerde tuinomtrek tot een oppervlak van 350 m². Met de onderdelen uit deze set kunt u het systeem meteen aansluiten. Het oppervlak kan precies worden besproeid met maximaal 50 programmeerbare omtrekpunten met variabel bereik. Programmeren is eenvoudig en ongecompliceerd. Ongeacht de afstand tussen de sproeier en het einde van het gazon kan het bereik van 2,5 tot 9 m worden ingesteld en permanent worden geprogrammeerd. Met een waterdruk van 4 bar ligt het bereik tussen 4 en 10,5 m. De besproeiingssector kan van 25 tot 360 graden worden ingesteld. De rij precisiemondstukken zorgt voor een gelijkmatige besproeiing van het gazon en de krachtige zonnecel met lithiumion accu zorgt voor een duurzame, betrouwbare toevoer van energie, zonder batterijen. Dankzij het automatische ontwateringsventiel is de GARDENA Verzonken multi-instelbare sproeier vorstbestendig. Voor aansluiting is er een schroefdraad van 3/4″ aanwezig.

Inhoud van het set:

1 ‘Profi’ System Aansluitgarnituur
2 m Classic Slang 19 mm (3/4″),
1 Aansluitgarnituur,
20 m Aanvoerbuis 25 mm,
1 verbindingsstuk 25 mm x 3/4″ binnendraad,
1 L-stuk 25 mm x 3/4″ buitendraad,
1 Verzonken multi-instelbare sproeier AquaContour.