De nieuwe accubladblazer STIHL BGA 100 ruimt met enorme blaaskracht bladeren, afval of snoeiafval op. Daarbij is hij zo stil, dat men geen gehoorbescherming nodig heeft.

Dankzij de innovatieve stekkerverbinding met aansluitkabel wordt de accu in plaats van in de machine comfortabel op de rug gedragen. Zo ligt de machine niet alleen perfect in de hand, maar is ze ook verrassend licht. De nieuwe ruggedragen accu STIHL AR 3000 levert met slechts één acculading voldoende energie voor langdurige werkzaamheden. Één ding is zeker: de STIHL BGA 100 en de STIHL AR 3000 vormen het perfecte professionele team voor gemeentediensten, landschapsarchitectuur en tuinbouw of facilitaire dienstverlening.

Groot vermogen. Geringe geluidsemissie.

  • Krachtige blaaseenheid: met een maximaal luchtdebiet van 840 m³/h bij boost bereikt de STIHL BGA 100 de hoogste blaaskracht van de met de hand gedragen STIHL bladblazers. Voor maximale energie-efficiëntie kan het vermogen via drie stappen en een boost-functie aan elke opdracht aangepast worden.
  • Lange looptijd: in combinatie met de nieuwe, ruggedragen accu STIHL AR 3000 kan men met slechts één acculading maar liefst 6,5 uur lang werken.
  • Stille EC-motor: met maximaal 90 dB(A)* is de STIHL BGA 100 veruit de stilste met de hand gedragen STIHL bladblazer.
  • Gebruik zonder gehoorbescherming: verhoogde arbeidsveiligheid omdat de omgevingsgeluiden beter kunnen waargenomen worden.

* Gegarandeerd geluidsvermogenniveau bij de boost-functie

Ergonomisch design. Aangename bediening.

  • Innovatieve accu-interface: de STIHL BGA 100 heeft geen accuschacht meer, maar wordt door middel van een nieuwe aansluitkabel met de accu verbonden. Deze is uiteraard compatibel met alle accu’s van het STIHL accusysteem.
  • Gering gewicht: met slechts 2,5 kg en een perfecte machinebalans ligt de STIHL BGA 100 uiterst licht en comfortabel in de hand. Perfect voor een ontspannen gebruik gedurende de hele dag.
  • Verstelbare blaaspijplengte: om het werk te verlichten en vermogensverlies te vermijden, kan de blaaspijp in drie stappen aangepast worden aan de lichaamslengte van de gebruiker.
  • Comfortabele toebehoren: de STIHL BGA 100 kan zowel tijdens de werking als tijdens werkonderbrekingen op heuphoogte bevestigd worden, wat de gebruiker extra ontlast.