Eerder hebben we al gedeeld dat een hogedrukreiniger voor heel veel verschillende klussen de ideale machine is. Heb je dit nog niet gelezen? Dan lees je het hier! STIHL blijft zijn hogedrukreinigers nog steeds vernieuwen en verbeteren en heeft dan ook weer vier(!) nieuwe hogedrukreinigers toegevoegd aan zijn assortiment.

Deze hogedrukreinigers vallen onder de categorie ‘Compacte en veelzijdige hogedrukreinigers’ en kunnen dan ook worden ingezet voor heel wat klussen rondom het huis.

STIHL RE 150 en 150 PLUS

De STIHL RE 150 hogedrukreiniger en zijn PLUS-variant hebben veelal dezelfde specificaties. Zo hebben beide machines een werkdruk van 140 bar, een maximale druk van 180 bar en een vermogen van 2,9 kW. Wat de machines van elkaar onderscheidt? De lengte van de hogedrukslang en de slangenhaspel van de 150 PLUS. De STIHL RE 150 beschikt namelijk over een 9 meter lange hogedrukslang, terwijl de STIHL RE 150 PLUS een 12 meter lange hogedrukslang heeft én ook beschikt over een slanghaspel.

STIHL RE 170 en 170 PLUS

Zoals de RE 150 hogedrukreinigers, hebben ook de STIHL RE 170 hogedrukreiniger en zijn PLUS-variant veelal dezelfde specificaties. Zij beschikken over een vermogen van 3,3 kW en zijn daarmee net wat krachtiger dan de RE 150 hogedrukreinigers. Bovendien hebben zij een werkdruk van 150 bar. Ook deze PLUS-variant onderscheidt zich door een langere hogedrukslang (12 meter tegenover 9 meter) en zijn slanghalspel.